Bublinková fólia – porovnanie druhov pre priemysel


Uvažujete, či používate správnu veľkosť bublinkovej fólie pre vaše podnikanie?

Výber nesprávnej veľkosti bublinkovej fólie na balenie môže stáť peniaze i spokojnosť zákazníkov. Nie všetky veľkosti bublín sú vhodné pre každý produkt. Nájsť správnu veľkosť bublinkovej fólie vám pomôže zabezpečiť, aby vaše položky bezpečne dorazili na svoje miesta určenia.

Aké veľkosti bublinkovej fólie sú k dispozícii? Pri rozhodovaní o správnej veľkosti bublinkovej fólie je potrebné zvážiť nielen priemer bublín, ale aj ich hrúbku. Typické veľkosti bublín zahŕňajú:

1/8-palcovej hrúbky: Vhodné pre menšie položky 3/16-palcovej hrúbky, priemer 3/8 palca: Štandardná veľkosť bublín, vhodná pre stredne ťažké produkty 5/16-palcovej hrúbky, priemer 1 palca: Stredne veľká bublinka, vhodná na vyplňovanie medzier a poskytovanie dodatočnej ochrany Bublinky s hrúbkou 1/2 palca, priemer 1¼ palca: Veľká bublinka, vhodná na vyplňovanie väčších medzier a vankúšikovanie položiek strednej hmotnosti Výber správnej bublinkovej fólie pre váš produkt Najlepšia veľkosť pre menšie položky: Bublinky s hrúbkou 1/8 palca Malé bublinky sú skvelé na ochranu položiek pred poškriabaním alebo odreninami počas prepravy. Napríklad mnohé technologické spoločnosti používajú bublinky s hrúbkou 1/8 palca na ochranu obrazoviek smartfónov, tabletov a ďalších ľahkých zariadení.

Ak prepravujete elektroniku, uistite sa, že používate aj antistatickú bublinkovú fóliu. Antistatické vrecká a listy bublinkovej fólie chránia elektroniku pred statickou elektrinou počas prepravy.

Táto ružová bublinková fólia sa líši od iných typov obalového materiálu, pretože je navrhnutá tak, aby pomaly a bezpečne odvádzala elektrostatický výboj (ESD). ESD nielen poškodzuje elektrické komponenty, ale môže tiež ublížiť ľudským pracovníkom.

Ako dodávateľ bublinkovej fólie vám môžeme pomôcť vybrať nielen správnu veľkosť, ale aj najlepší typ ochrannej obalovej látky pre vašu firmu.

Najlepšie veľkosti pre stredne ťažké položky: Bublinky s hrúbkou 3/16 palca a 1/2 palca Čím väčšia je bublinka, tým viac ochrany poskytuje pred nárazovými poškodeniami. To je preto, že vo väčších bublinkách je viac vzduchu, ktorý vytvára ochrannú vrstvu okolo vašich produktov. Bublinky s hrúbkou 3/16 palca a 1/2 palca sú najmä vhodné na vankúšikovanie stredne ťažkých položiek, ktoré možno posielať.

Najlepšie veľkosti pre ochranu pred pádom: Bublinky s hrúbkou 5/16 palca a 1/2 palca Ak sa obávate ochrany pred pádmi, budete potrebovať aj väčšie veľkosti bublinkovej fólie. Iba väčšie bublinky, ako sú tie s hrúbkou 5/16 palca a 1/2 palca, môžu primerane absorbovať nárazy pri pádoch.

Dá sa kombinovať veľkosti bublinkovej fólie? Áno! Mnohí z našich zákazníkov používajú viac ako jednu veľkosť plastovej bublinkovej fólie na zabezpečenie bezpečnosti položiek počas prepravy. Napríklad môžete použiť bublinky s hrúbkou 1/8 palca na ochranu obrazovky televízora pred poškriabaním. Je úplne v poriadku pridať aj list bubliniek s hrúbkou 1/2 palca navrch, aby sa televízor ochránil pred nárazovými poškodeniami. Osobitne odporúčame použitie viac ako jednej veľkosti bublinkovej fólie, ak potrebujete posielať niečo krehké a/alebo cenné.

Koľko bublinkovej fólie potrebujete? Keď ste položku zabaličovali, jemne zatrasťe krabicou. Ak ste použili dosť bublinkovej fólie na balenie, položku by ste nemali počuť pohybovať sa vnútri krabice. Bublinkové balenie pomáha udržiavať položky na mieste počas prepravy a absorbuje nárazy počas hýbania alebo pádu. Jednou z najčastejších chýb je nedostatočné použitie bublinkovej fólie na balenie.

Zdielať:

Ďalšie zaujímavé články pre vás:

Eco-Tape 50 TBB

Eco-Tape 50 TBB: Zalepovacie stroje pre každý biznis

V tomto článku sa dozviete, ako dôležitý je výber správneho zalepovacieho stroja pre rôzne podniky, s dôrazom na model Eco-Tape 50 TBB. Článok predstavuje kritériá, ktoré by mal zalepovací stroj spĺňať, vrátane kapacity, rýchlosti, prispôsobivosti, kvality, trvanlivosti a ekologickej udržateľnosti. Zameriava sa na vysokú efektívnosť, prispôsobivosť a ekologické aspekty modelu Eco-Tape 50 TBB, čo ho robí ideálnou voľbou pre rôzne typy podnikov.

baličky

Vákuové baličky potravín v priemysle – prečo sú nevyhnutné pre priemysel?

Vákuové baličky hrajú kľúčovú úlohu v priemysle pri predlžovaní životnosti potravín, zabezpečovaní ich kvality a udržiavaní čerstvosti, pričom nájdu uplatnenie aj v farmaceutike, elektronike a ďalších odvetviach. Investícia do tejto technológie prináša dlhodobé úspory, zvýšenú efektivitu a lepšiu bezpečnosť produktov, čím sa stáva nevyhnutným nástrojom pre moderné podnikanie.

Porovnanie ručných AKU páskovačov

Porovnanie ručných aku páskovačov pre vašu firmu

Ručné aku páskovače ponúkajú flexibilné a mobilné riešenie pre balenie v rôznych podmienkach, pričom výber správneho modelu je kľúčový pre zefektívnenie procesov vo vašej firme. Pri výbere zohľadnite kapacitu, výkon, ergonómiu a cenu, a nezabudnite na pravidelnú údržbu, aby ste zaistili dlhodobú spoľahlivosť a efektivitu vášho nástroja.