Stali sme sa partnerom Shoptet obaly od ROAD SK

Spoločnosť ROAD SK, s.r.o., sa etablovala ako významný hráč na trhu obalových materiálov, páskovacej techniky a špedície. Svoj rast a rozvoj kombinuje s hlbokým záväzkom voči zodpovednému a udržateľnému podnikaniu, čím reaguje na dôležité sociálne a environmentálne výzvy súčasnosti. V rámci svojich výrobných procesov a výberu materiálov neustále hľadá cesty k minimalizácii environmentálneho dopadu, čo odráža jej silný záväzok k ochrane našej planéty.

ROAD SK ponúka komplexné služby, ktoré pokrývajú širokú škálu potrieb zákazníkov v oblasti obalov. Spoločnosť zabezpečuje rýchlu dodávku svojich produktov, zvyčajne do dvoch dní od objednávky, čo je možné vďaka efektívnej logistike, vlastnému vozovému parku a spolupráci s kuriérskymi spoločnosťami. Flexibilita výroby na mieru umožňuje ROAD SK uspokojiť špecifické požiadavky zákazníkov, či už ide o veľké sériové objednávky alebo menšie množstvá. Svojim zákazníkom tiež poskytuje vynikajúcu zákaznícku podporu dostupnú 24/7, pričom kládli dôraz na rýchlosť a personalizovanú komunikáciu.

Stát se partnerom platformy Shoptet.sk pre ROAD SK predstavuje významný krok vpred v rámci posilnenia jej pozície na trhu e-commerce. Shoptet, ako lídri v oblasti poskytovania e-commerce riešení, ponúka širokú sieť odborníkov a partnerov, ktorí môžu pomôcť zvýšiť predaj a zefektívniť prevádzku e-shopov. Spolupráca s Shoptet.sk umožní ROAD SK lepšie prezentovať svoje služby a produkty širšiemu spektru potenciálnych zákazníkov, ktorí hľadajú kvalitné a udržateľné riešenia v oblasti obalov.

Táto spolupráca tiež umožňuje ROAD SK využívať rozsiahle zdroje a nástroje ponúkané Shoptetom, vrátane marketingových expertíz, analytických nástrojov a vzdelávacích zdrojov, čo prispeje k ďalšiemu rozvoju a rastu spoločnosti. Byť súčasťou siete Shoptet Partneri tak ROAD SK otvára nové možnosti pre inovácie, zlepšovanie zákazníckej skúsenosti a posilnenie svojej trhovej pozície.

V kontexte stále sa meniaceho digitálneho sveta a rastúceho dopytu po udržateľných riešeniach ROAD SK dokazuje, že je nielen pripravená reagovať na tieto výzvy, ale tiež aktívne prispieva k vytváraniu lepšej budúcnosti pre nás všetkých.

Zdielať:

Ďalšie zaujímavé články pre vás:

Eco-Tape 50 TBB

Eco-Tape 50 TBB: Zalepovacie stroje pre každý biznis

V tomto článku sa dozviete, ako dôležitý je výber správneho zalepovacieho stroja pre rôzne podniky, s dôrazom na model Eco-Tape 50 TBB. Článok predstavuje kritériá, ktoré by mal zalepovací stroj spĺňať, vrátane kapacity, rýchlosti, prispôsobivosti, kvality, trvanlivosti a ekologickej udržateľnosti. Zameriava sa na vysokú efektívnosť, prispôsobivosť a ekologické aspekty modelu Eco-Tape 50 TBB, čo ho robí ideálnou voľbou pre rôzne typy podnikov.

baličky

Vákuové baličky potravín v priemysle – prečo sú nevyhnutné pre priemysel?

Vákuové baličky hrajú kľúčovú úlohu v priemysle pri predlžovaní životnosti potravín, zabezpečovaní ich kvality a udržiavaní čerstvosti, pričom nájdu uplatnenie aj v farmaceutike, elektronike a ďalších odvetviach. Investícia do tejto technológie prináša dlhodobé úspory, zvýšenú efektivitu a lepšiu bezpečnosť produktov, čím sa stáva nevyhnutným nástrojom pre moderné podnikanie.

Porovnanie ručných AKU páskovačov

Porovnanie ručných aku páskovačov pre vašu firmu

Ručné aku páskovače ponúkajú flexibilné a mobilné riešenie pre balenie v rôznych podmienkach, pričom výber správneho modelu je kľúčový pre zefektívnenie procesov vo vašej firme. Pri výbere zohľadnite kapacitu, výkon, ergonómiu a cenu, a nezabudnite na pravidelnú údržbu, aby ste zaistili dlhodobú spoľahlivosť a efektivitu vášho nástroja.